久久国产亚洲欧美日韩精品,国产精品一区在线麻豆,国产拍揄自揄精品视频网站,欧美日本一区二区三区免费,无码福利视频,亚洲无码视频喷水,亚洲三级色,亚洲狠狠婷婷综合久久久久

大學英語四級閱讀考前復習題及答案

2024-09-12 閱讀答案

  在當今這個學習英語風潮盛行的社會,英語似乎已經成為了我們生活中不可或缺的一部分,下面是小編為大家搜索整理的英語四級輔導練習,希望能給大家帶來幫助!

  It came as something of a surprise when Diana, Princess of Wales, made a trip to Angola in 1997, to support the Red Cross campaign for a total ban on all anti-personnel landmines. Within hours of arriving in Angola, television screens around the world were filled with images of her comforting victims injured in explosions caused by landmines. "I knew the statistics," she said. "But putting a face to those figures broughtthe reality home to me; like when I met Sandra, a 13-year-old girl who had lost her leg, and people like her."

  The Princess concluded with a simple message: "We must stop landmines". And she used every opportunity during her visit to repeat this message.

  But, back in London, her views were not shared by some members of the British government, which refused tosupport a ban on these weapons. Angry politicians launched an attack On the Princess in the press. They described her as "very ill-informed" and a "loose cannon (亂放炮的人)

  The Princess responded by brushing aside the Criticisms: "This is a distraction (干擾) we do not need. AllI’m trying to do is help."

  Opposition parties, the media and the public immediately voiced their Support for the Princess. To make matters worse for the government, it soon emerged that the Princess trip had been approved by the Foreign Office, and that she was in fact very well-informed about both the situation in Angola and the British governments policy regarding landmines. The result was a severe embarrassment for the government.

  To try and limit the damage, the Foreign Secretary, Malcolm Rifkidnd, claimed that the Princess views on landmines were not very different from government policy, and that it was "working towards" a worldwide ban.The Defence Secretary, Michael Portillo, claimed the matter was "a misinterpretation or misunderstanding." -

  For the Princess, the trip to this war-torn country was an excellent opportunity to use her popularity to show the world how much destruction and suffering landmines can cause. She said that the experience had also given her the chance to get closer to people and their problems.

  練習題:

  Choose correct answers to the question:

  1. Princess Diana paid a visit to Angola in 1997 _____

  A. to clarify the British governments stand on landmines

  B. to establish her image as a friend of landmine victims

  C. to investigate the sufferings of landmine victims there

  D. to voice her support for a total ban of landmines

  2. What did Diana mean when she said "... putting a face to those figures brought the realityhome to me" (Line 5, Para. 1)?

  A. Meeting the landmine victims in person made her believe the statistics.

  B. She just couldn’t bear to meet the landmine victims face to face.

  C. The actual situation in Angola made her feel like going back home.

  D. Seeing the pain of the victims made realize the seriousness of the situation.

  3. Some members of the British government criticized Diana because _____

  A. she had not consulted the government before the visit

  B. she was ill-informed of the governments policy

  C. they were actually opposed to banning landmines

  D. they believed that she had misinterpreted the situation in Angola

  4. How did Diana respond to the criticisms?

  A. She made more :appearances on TV.

  B. She paid no attention to them.

  C. She rose to argue with her opponents.

  D. She met the 13-year-old girl as planned.

  5. What did Princess Diana think of her visit to Angola?

  A. It had caused embarrassment to the British government.

  B. It had greatly promoted her popularity.

  C. It had brought her closer to the ordinary people.

  D. It had affected her relations with the British government.

  參考答案

  1.[A] 根據題干中的時間、人名可以馬上找到信息源為文章第1句,其中的不定式正好與選項的形式一致,表示目的,只要將選項內容與原文第1句中的不定式結構內容相對照即可得出答案為A。

  2.[D] 此題考查語義及邏輯推理能力,關鍵在于理解brought the reality home to sb. (使某人了解到現實)及I knew the statistics, but...的`隱含義“我知道統計數字,但是(沒想到會這么嚴重)”。再結合上文可知D的表述正確。C錯在黛安娜不是親身看到那些受害者之后才相信該統計數字的。

  3.[B] 第3段第1句指出,回到倫敦,她的觀點并沒有得到英國政府的一些官員的認可。黛安娜是支持banning landmines(禁止地雷)的,故英國政府的一些官員是反對禁止地雷,因此答案選B。而從第5段第2句“……黛安娜王妃出訪已獲英國外交部批準,而且事實上她對安哥拉的形勢和英國政府有關地雷的政策都很了解。’’可知A、C、D的說法均不正確。

  4.[A] 此題關鍵在于理解第4段第1句中brush aside“無視,不顧,漠視”這個短語,A的paid no attention與brush aside同義,故選A。

  5.[B] 根據文章最后一句,黛安娜總結其出訪安哥拉的意義,B中的brought her closer to the ordinary people是原文get closer to people and their problems的同義改寫。

  • 相關推薦

【大學英語四級閱讀考前復習題及答案】相關文章:

大學英語四級閱讀練習及答案11-01

大學英語四級閱讀理解檢測試題及答案04-23

公共英語考試四級《閱讀3》試題及答案08-03

《父親的大學》閱讀答案08-08

父親的大學閱讀理解與答案06-04

高一英語閱讀理解原文及答案08-23

等閱讀及答案05-20

閱讀選文閱讀及答案10-19

《賣菜的女大學生》閱讀答案06-28

《賣菜的女大學生》閱讀答案05-28

主站蜘蛛池模板: 亚洲日韩每日更新| 国模私拍一区二区三区| 国产成人精品视频一区视频二区| 国产亚洲成AⅤ人片在线观看| 免费看美女毛片| 欧美色视频网站| 中文字幕天无码久久精品视频免费 | 又粗又大又爽又紧免费视频| 国产18在线| 免费不卡在线观看av| 久久国产拍爱| 91福利在线看| 97精品久久久大香线焦| 成人综合久久综合| 国产在线一二三区| 日本免费新一区视频| 欧美精品aⅴ在线视频| 素人激情视频福利| 国产美女主播一级成人毛片| 久久96热在精品国产高清| 国产又粗又猛又爽| 欧美a级完整在线观看| 国产青榴视频在线观看网站| 无码AV高清毛片中国一级毛片| 欧美狠狠干| 久久国产精品夜色| 亚洲精品波多野结衣| AV不卡在线永久免费观看| 国产在线91在线电影| 国产菊爆视频在线观看| 伊人久久大线影院首页| 午夜啪啪网| 国产精品大白天新婚身材| 国产主播福利在线观看| 亚洲视频一区在线| 国产精品自在在线午夜区app| 久久综合丝袜长腿丝袜| 国产农村精品一级毛片视频| 天天综合网色中文字幕| 88av在线| 国产免费网址| 久久黄色毛片| 在线免费观看AV| 亚洲成人在线免费| 浮力影院国产第一页| 久久亚洲国产最新网站| 99re热精品视频中文字幕不卡| 亚洲成网站| 国产欧美精品一区二区| 操操操综合网| 国产成人你懂的在线观看| 欧美日韩在线国产| 亚洲综合色婷婷中文字幕| 亚洲综合第一页| 亚洲免费成人网| 57pao国产成视频免费播放| 欧美精品亚洲精品日韩专区| 亚洲久悠悠色悠在线播放| 91精品国产无线乱码在线| 亚洲第一视频网| 67194在线午夜亚洲| 亚洲中文字幕97久久精品少妇| 成人午夜久久| 亚洲精品欧美日本中文字幕 | 久久国产高潮流白浆免费观看| 国产美女主播一级成人毛片| 无码aⅴ精品一区二区三区| YW尤物AV无码国产在线观看| 中文字幕无码av专区久久| 国产国产人成免费视频77777 | 国产精品毛片一区视频播| 国产手机在线ΑⅤ片无码观看| 为你提供最新久久精品久久综合| 国产啪在线91| 亚洲欧美成人在线视频| 国产在线精彩视频二区| 国产精品丝袜在线| 欧美精品在线观看视频| 最新日韩AV网址在线观看| 亚洲最猛黑人xxxx黑人猛交 | 高清精品美女在线播放| 久久精品国产亚洲AV忘忧草18|